Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Om meer te vernemen over het gebruik van deze cookies, klik hier. Als u verder surft, geeft u Medical Diet Center toelating om deze cookies te gebruiken. Opgelet, het blokkeren van bepaalde cookies verhindert het correct functioneren van de website.

Extra

Vis met broccolicrème

Onderstaand recept is geschikt voor mensen die bij ons een eiwitdieet volgen, maar het past ook binnen een gezond en gevarieerd eetpatroon.

Het recept is
- Koolhydraatvrij
- Glutenvrij
- Melkvrij
- Eivrij

Ingrediënten (voor 4 personen)

- 4 kabeljauw
- 2 el olijfolie
- 1 broccoli
- 40 ml groentebouillon
- 1 tomaat
- Verse bieslook
- 2 sjalot
- Peper
- Zout

Bereidingswijze
- Kook de broccoli gaar. Fruit de sjalot en knoflook glazig. Doe ze in de blender, voeg de broccoli toe samen met 50 ml bouillon en mix tot een gladde crème. Kruid met peper en zout.
- Verhit de olijfolie en bak de kabeljauw in 3 à 4 minuten goudbruin.
- Serveer met blokjes verse tomaat en bieslook.

Alle recepten