Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Om meer te vernemen over het gebruik van deze cookies, klik hier. Als u verder surft, geeft u Medical Diet Center toelating om deze cookies te gebruiken. Opgelet, het blokkeren van bepaalde cookies verhindert het correct functioneren van de website.

Extra

Bloemkoolrijst met groenten en kip

Dit recept is vrij van gluten, koolhydraten, melk en ei.
GESCHIKT TIJDENS EEN CANDIDA-DIEET

Ingrediënten (voor 3 personen)

  • 400g bloemkoolrijst
  • 1 paprika
  • 1 bosui
  • 3 tomaten
  • 1 rode ui
  • 2 teentjes knoflook
  • 4 el olijfolie
  • 450 g kip
  • Zwarte peper
  • Zout
  • Paprikapoeder
  • Oregano

Bereidingswijze

  1. Snij de ui en knoflook fijn.
  2. Doe een lepel olijfolie in de pan en fruit de ui en knoflook aan. Snij de paprika in kleine blokjes en voeg toe.
  3. Doe de bloemkoolrijst erbij en bak eventjes mee. Voeg de kruiden eraan toe.
  4. Snij de tomaten in blokjes, verwijder de pitjes en voeg het eraan toe.
  5. Hak de bosui fijn en voeg dit toe aan het gerecht.
  6. Snij de kip in fijne blokjes en bak deze in de olijfolie. Kruid dit met peper en zout.
  7. Meng het onder de bloemkoolrijst.
Alle recepten