Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Om meer te vernemen over het gebruik van deze cookies, klik hier. Als u verder surft, geeft u Medical Diet Center toelating om deze cookies te gebruiken. Opgelet, het blokkeren van bepaalde cookies verhindert het correct functioneren van de website.

Extra

Crumble van appel en cranberry

Het recept is

- Eivrij

Ingrediënten (voor 4 personen)

- 4 appelen
- 4 el verse cranberry
- 150 g havermout
- 50 g (glutenvrije) bloem
- 2 el sucralose
- 1 kl kaneel
- 2 el olijfolie
- 45 g amandelschilfers

Bereidingswijze

- Verwarm de oven voor op 180°C. Schil de appels en snij ze in stukjes. Meng ze met de cranberry’s. Verdeel het fruit over 4 ovenschaaltjes.
- Meng de havermout met de bloem, de kaneel en de sucralose. Voeg er de olie en de amandelschilfers aan toe. Meng tot een kruimelige mix.
- Verdeel het crumblemengsel over het fruit. Zet 30 minuten in de oven, tot de crumble goudbruin is en het fruit zacht is.
- Serveer de crumble lauw (eventueel met een bolletje suikervrij ijs.)

Alle recepten