Cookiebeleid
Deze website maakt gebruik van cookies. Om meer te vernemen over het gebruik van deze cookies, klik hier. Als u verder surft, geeft u Medical Diet Center toelating om deze cookies te gebruiken. Opgelet, het blokkeren van bepaalde cookies verhindert het correct functioneren van de website.

Extra

​Gevulde champignons

Ingrediënten ( voor 3-6 porties)

- 120g diepvriesspinazie
- 3 sneden bacon
- 6 grote champignons
- 1 el boter
- 1 kleine sjalot
- 1 teentje look
- Peper, zout
- Parmezaanse kaas

Bereiding

- Verwarm de oven voor op 200°C en bekleed een bakplaat met bakpapier.
- Laat de diepvriesspinazie uitlekken.
- Snij de bacon in reepjes en maak de champignons schoon. Verwijder de steeltjes en versnij deze in kleine blokjes. Zet de champignonhoedjes op de bakplaat.
- Verwarm een eetlepel boter in een pan en fruit de ui en look. Voeg de spinazie, de champignonrestjes en de bacon toe. Smaak af met een snuifje peper, zout en parmezaan.
- Schep het mengsel met een lepel in de champignonhoedjes en zet voor 30’ in de oven.

Alle recepten